söndag 14 februari 2010

Bara min!

Ni som nu ramlar in på bloggen känner kanske inte igen er. För det första är det en ny titel, för det andra en ny layout och för det tredje flera nya inlägg!

Efter att jag igår började skriva lite i och med att OS nu är igång, känner jag att förnyelse på bloggen kanske kan göra att det inte dröjer veckor eller månader till nästa inlägg. Det är alltså ett upplivningsförsök. Man skulle kanske kunna kalla det för "bloggvärldens defibrillator". Återstår att se om det fungerar.

Den nya rubriken, "Bara min", är egentligen inte ny. Orden har alltid funnits i bloggadressen. Varför, kan man ju fråga sig? Jo, när bloggen startades för nästan exakt fem år sedan hade jag stora problem med att hitta på en adress som skulle fungera. Till sist insåg jag att det ju faktiskt bara är min blogg, så därför blev det den adress det blev. Däremot tyckte jag inte då att det var en bra titel, så det fick bli "Grubbel". Nu har kanske inte mina inlägg varit så väldigt grubblande de senaste åren, så det är alltså dags för förnyelse.

Titeln "Bara min", kan dels se som en enkel beskrivning av vad det faktiskt är:
- Det är min blogg, ingen annans!
Sen kan man tolka det lite mera ödmjukt om man vill:
- Vems grymma blogg är det här?
- Nej, det är inte så märkvärdigt, det är bara min.

Nåja, nog av denna långa förklaring. Avslutningsvis vill jag bara tipsa om den nya uppläsningsfunktion som finns på bloggen. Om du inte orkar läsa kan du ju testa att lyssna. Själv är jag lite nyfiken på om uppläsaren fixar ordet "defibrillator"!

1 kommentar:

Jonny sa...

Nja, inte helt nöjd med uttalet av ordet "defibrillator".