torsdag 1 december 2005

Bilder från Tønsberg

Darrell Mansfield

Bob Hartman och John Schlitt


John


Bob och John


Greg Bailey


Bob


John


Bob, John och Greg


Jag och Darrell Mansfield


Bob, John, Greg och Paul


Jag tillsammans med Bob och John


Jag och Paul Simmons


Emil, Micke, Anders och Tomas efter konserten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grym stämning att få se bilder från er resa! Och inte minst dessa bilder på dig och bandmedlemmarna! Stort! Frågan är bara om du och de andra grabbarna var på samma konsert! Du verkar ganska lyrisk, medan de andra säger att konserten inte var så vidare bra.. (Åtminstone inte i toppklass). Till sist vill jag poängtera det faktum att du inte skrev något om deras uråkning av vägen på resan hemåt.. Är det något du missat, eller lät du bara bli att kommentera det hela? Till absolut sist: tack för att jag fick ta del av er upplevelse genom text och bilder! Det känns som att jag var där själv =)

Jonny sa...

De andra i ressällskapet (åtminstone Tomas) hade väntat sig mer musikaliskt, och visst, ljudkvalitén var inte 100% hela konserten och vissa av låtarna har det varit mer tyngd i förr om åren, det medger jag.

Jag bedömer konserten utifrån vad det var. Det var en grupp som hållit på i 33 år och som jag lyssnat på i ca 15 år. De och deras låtar har betytt mycket för mig och därför var det en stor händelse att se dessa legendarer avsluta en era inom kristen rockmusik. Utifrån det perspektivet var det en höjdare!

Angående att de hamnade i diket, så visste jag faktiskt inget om det förrän igår morse då jag läste det i ett mail från Anders strax innan jag läste ditt blogginlägg. Verkligen tråkigt med ett sådant slut på en annars grymt häftig resa.