lördag 19 november 2005

Världstoalettdagen!

Idag är det dags att fira ordentligt. Det är världstoalettdagen! Hur firar man då den på bästa sätt? Jag tror att det allra bästa är att njuta lite extra vid dagens toalettbesök och tänka på hur tacksam man är för detta föremål. Man kanske dessutom ska passa på och göra toaletten riktigt ren och fin?


Bilden ovan är tagen för ungefär ett och ett halvt år sedan och det är min lägenhetsdörr som syns på bilden. Kan man kalla detta för utedass?

4 kommentarer:

... sa...

Was ist das, kanske en tysk undrar...

josephzohn sa...

jonny:
Den som spar han har!
Antar att du sparade och sparade denna bild till denna dag, då den sitter som handsken i kröken.

perspektivet:
När tysken får veta vas dasset är, utbrister han Wunderbaum!

Jonny sa...

Jag sparar de allra flesta bilder jag tagit och det kändes som en självklarhet att bjuda på den igår. Helt enkelt en skitbra bild, om jag får säga det själv!

Kan förresten tillägga att NT (Norrköpings tidningar) igår på världstoalettdagen hade en artikel om en återvinningstoalett som inte behöver tömmas. Det är kul att se hur de uttrycker sig:

"Den nödställdes tarv trillar ner i en stor plastbehållare med roterande bottenskiva. Efter välförrättat värv flyttar sig skivan tio centimeter och för in avfallet längre in i behållaren."

NT missade dock den fantastiska möjligheten att koppla nyheten till världstoalettdagen...

Anonym sa...

Åh, nej! Till min fasa upptäckte jag nu att jag missade att fira denna dag! Men jag hedrade toaletten genom att vara där i alla fall.. Fick plötsligt en fundering: MÅSTE man verkligen gå på toa varje dag? Klarar inte människokroppen av att hålla sig ett helt dygn? Man gör så många toa-besök utan att tänka på det..