måndag 7 november 2005

Inga besked från IFK

Var på konferens i Kumla i helgen och medverkade i barnmöten som skurk. Riktigt kul, förutom att jag hade ont i huvudet nästan hela tiden...

Tillbaka i Norrköping väntar jag med spänning på att få veta mer om IFK:s omtalade satsning mot Allsvenskan. Folkbladet har idag följande rubrik: "IFK lite närmare allsvensk duo". Det är väl kanske också en sanning med modifikation. En av de två spelarna som tydligen är aktuella för spel i IFK nästa säsong, David Nordbeck spelade helt riktigt i Allsvenskan förra året, nämligen i Assyriska. Den andra hälften i den "allsvenska" duon är Thomas Magnusson, som förra året spelade i Höllviken i division 2! Visst, han har spelat allsvenskt för Trelleborg, men frågan är hur het han är eftersom han senast inte ens spelat i Superettan?

Tränarfrågan är fortfarande olöst. Både Folkbladet och NT spekulerar i att det lutar åt Landskronas tränare Mats Jingblad. Ett respektabelt namn, men i år åkte ju hans lag ur Allsvenskan... Hur som helst, jag hoppas verkligen att klubben presenterar tränare och några nya spelare den här veckan. Det måste snart hända nånting, annars hamnar vi i samma läge som i våras då vi panikvärvade Tafer och Kabous som sen inte blev så värst lyckosamma i klubben.

Inga kommentarer: