lördag 12 november 2005

Bandy

Bandysäsongen är igång och jag måste väl erkänna att jag inte följer sporten med största intresse. Dock glädjer det mig att Falu BS lyckades vinna premiärmatchen mot Broberg/Söderhamn med 5-4 trots underläge i paus med 1-3. Med allsvenska lag både i Katrineholm och Linköping (Derby) finns alla möjligheter för mig att se min första bandymatch live. Vi får väl se hur det blir med den saken...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad kul! Vann Falu BS sin första match alltså! Då kanske det finns hopp :) Det senaste åren har dom inte direkt varit i största elitklass..

Jonny sa...

Jo, men det stod i tidningarna att Falun i år har ett väldigt ungt lag, så vi ska nog inte ha alltför höga förväntningar. Men det vore ju riktigt kul om de går till Elitserien.

... sa...

Jonny: Du måste absolut gå och se en bandymatch live. Har man inte gjort det förstår jag varför du "inte följer sporten med största intresse". Men efter matchen kommer du att göra det! Bandy är kultur. Och bandyspelarna är artister (vilket ju Josephzohn brukar påpeka...)

Jonny sa...

perspektivet: Du skriver att bandy är kultur, men frågan jag ställer är: Är bandy en rolig sport att titta på? Bara för att det handlar om artister (om det nu gör det) så innebär ju inte det att jag kommer att tycka att det är fantastiskt kul att titta på bandy. Det finns ju faktiskt tråkiga artister också... :)

Däremot kan jag säga att jag spelat bandy på en idrottslektion på gymnasiet och det var faktiskt kul!