torsdag 7 juni 2007

Folket har sagt sitt!

Aftonbladet har haft en omröstning om IFK kommer att gå upp i Allsvenskan i år och 88% har svarat ja. Hoppas att det svenska folket har rätt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var också med på omröstningen och valde "ja". Lade du märke till att fler, ca 90%, trodde att Sverige skulle gå till EM? I mina ögon är gruppen inte alls avgjord. Kolla spelprogrammet i september. Om Sverige förlorar mot Danmark, samtidigt som både Spanien och Nordirland vinner sina matcher (och Danmark sin andra) ser gruppen ut så här: Nordirland 22p, Spanien 21p, Sverige 18p och Danmark 16p.

Det jag vill visa med detta är: en enda förlust för Sverige och EM kan vara utom räckhåll, åtminstone för folkopinionen som svänger om. Då har mer än halva serien spelats.

Hur ligger det till för IFK när drygt halva serien är klar? Vi vet inte än, det enda jag vill säga är att ta inget för givet (det borde du lärt dig genom alla superettan-år) ;)

hoppas du fattar alls vad jag försöker skriva. det är lättare att ha allt i tankarna än att skriva ner det hehe!
ps. ha det gött i Kina :D

Jonny sa...

Visst är folkets åsikt bara just en åsikt som kan ändras snabbt, men i det här fallet bekräftar den känslan som finns kring laget i år. Ta bara gårdagens tv-sända match mot Sundsvall, som låg fyra i tabellen. IFK krossade dem och vann med hela 5-0. De tar tillvara på chanserna och agerar med ett helt annat självförtroende än tidigare år.

Det återstår många matcher, inte ens en tredjedel är spelade, och man ska ju inte ta ut något i förskott. Trots det känns det som att det kommer att gå vägen i år... Men, som klyschan säger, de måste ta en match i taget!