lördag 2 juni 2007

Danmark - Sverige

Har precis kollat på en av de mest händelserika fotbollsmatcher jag skådat. Svensk ledning med 3-0 efter ca 25 minuter, men i den 75:e minuten kvitterar Danmark till 3-3. Med ett par minuter kvar av ordinarie tid får Sverige straff efter ett knytnävsslag i magen på Rosenberg, men den hinner inte läggas innan en supporter springer in på planen och slår till domaren. Matchen bryts och efter några minuter kommer beskedet: 3-0 till Sverige.

Borde väl egentligen vara glad åt den svenska segern, men det känns mest obehagligt, med tanke på att det var tre åskådare som under några minuter hann springa in på planen helt obehindrat. Jag vågar knappt tänka tanken på vad som skulle kunna hända om Sverige gjort 4-3...

Hur som helst, skönt med tre poäng!

Imorgon är det Sportexpressen som gäller och matchen mellan Landskrona och IFK Norrköping. Tveksamt om den blir lika händelserik...