måndag 26 mars 2007

Tre lag - två platser...

Malmö fick tyvärr bara en poäng borta mot Södertälje idag och nu är det riktigt tajt i kampen om elitserieplatserna. Skellefteå toppar på 17 poäng, Malmö tvåa på 16 och Södertälje just nu utanför elitserien med 15 poäng. Två matcher återstår och alla ska möta lag som är avsågade (Leksand, Björklöven och Rögle). Hoppas att Malmö kan hitta tillbaka det poängvinnande spel de hade i de första fyra matcherna.

4 kommentarer:

josephzohn sa...

Såg hockeykväll igår, han Wikegård sågade Mif och dess inställning i går?
Å andra sidan tyckte han inte att Mårts var riktigt hemma??
Både Skellefte och Mif verkar ha drabbats av kvalavslutningsnervstoradarren!!

Jonny sa...

Historiskt sett har ju Skellefteå lidit mest av den du så fint kallar "kvalavslutningsnervstoradarren". Hoppas att det blir så även i år...

Anonym sa...

Jonny, det är med allvar och tyngd i rösten som jag säger dig dessa ord. Njut av vad du får ta del av, för det kan vara sista gången du får ta del av sådan här välmening från mig:

Jag hoppas att Malmö och Skellefteå går upp!

Det grundar jag framförallt på att jag aldrig har gillat Södertälje :P Alltså betyder det inte att jag gillar Malmö :) Då det inte gick bra för Leksand i år, så önskar man att inget annat lag ska lyckas heller från allsvenskan, så goodbye SSK.

Jonny sa...

Haha, allt stöd är välkommet... ;)

Själv har jag ju lite svårt att hopppas på segrar för Leksand, men på fredag hoppas jag i alla fall att Skellefteå förlorar (så får du själv räkna ut resten...)