lördag 3 mars 2007

Nyköping - Björklöven

I eftermiddags reste jag till Norrköping för att se på hockeymatchen mellan hemmalaget(!) Nyköping och Björklöven. Matchen började bra för NH, som ledde med 2-0 ända tills det återstod 17 sekunder av den första perioden, då Björklöven reducerade. I den andra perioden började Björklöven i ett rasande tempo och lyckades vända till 2-3. Nyköping såg uträknade ut i tredje perioden när Björklöven gjorde 2-4, men lyckades göra två mål när det återstod mindre än tre minuter. Tyvärr räckte det inte till seger, Björklöven vann i förlängningen och nu blir det tufft för Nyköping att vinna två raka bortamatcher i Umeå på måndag och tisdag, vilket krävs för avancemang till kvalserien.

Dagens roligaste skylt fanns i entrén till Himmelstalundshallen och jag kan med glädje dela med mig av den här på bloggen!