fredag 9 mars 2007

Lyckad kvalseriepremiär

Härligt! Malmö fick en underbar start i kvalserien med 5-1 hemma mot Leksand. Malmö kändes tyngre och effektivare och lyckades mala ner ett till en början snabbare Leksand.

Om Malmö lyckas spela lika disciplinerat och effektivt framöver så finns det stora möjligheter för laget att behålla sin elitserieplats...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en tung start i kvalserien. 1-5 är inget att vara glad åt. Du måste ha missförstått! I och för sig återstår det nio matcher, men en sån här inledning väcker inget större hopp för mirakler. Bara att hoppas på Mora ikväll. 0-2 i matcher betyder att det ser kört ut, men det är ju absolut inte det. Fyra mirakler och så är semifinalen ett faktum! *håller tummarna*

Jonny sa...

Nejdå, precis som jag skrev så är jag mycket nöjd med premiären igår. :) Kul förresten att du åter gör din röst hörd på min blogg, Nurp!

Tyvärr förlorade Mora igen och det ska till en rejäl skräll för att Färjestad inte ska gå till semifinal.

Anonym sa...

Tro inte att jag har slutat läsa din blogg! Jag har bara inte varit upplagd för att skriva.. Och nu när Leksand och Malmö möttes kunde jag inte annat än göra min röst hörd! Tyvärr kunde jag inte bli kaxig och skryta, utan får nöja mig med att ta mig ödmjukhetens väg - än så länge! Vi får se hur det ligger till om några omgångar (då Malmö är sist och Leksand leder). Det förutsätter givetvis en seger ikväll mot Skellefteå. Törs man lita på det? Nja.. Hoppas jag har fel, men goodbye elitseriedrömmar för i år.

Dessutom hejdå till Mora som förlorar även imorgon. Kul att dom tog sig till slutspel i alla fall! Det går inte att va besviken då.