söndag 1 oktober 2006

Tung idrottsdag

Igår var ingen rolig dag sportsligt sett:

1) Malmö förlorade återigen och har ännu ingen seger i Elitserien i år.

2) IFK förlorade hemma mot Örebro och chansen till kvalspel är försumbar, med det menas att den finns inte, fast bara lite...

6 kommentarer:

Mia sa...

Var du och såg matchen? Tänk att det som började så bra kunde sluta så illa. Kan lova att det var låååånga och dystra mil hem.

Anonym sa...

Synd för Norrköping, men desto roligare för Örebro som nu verkar vara på väg uppåt igen efter två år i superettan.

Malmö förlorade i förrgår och ikväll ser det inte mycket bättre ut (vilket jag inte är speciellt ledsen för) eftersom Mora leder med 3-0 i skrivande stund! Hoppas det blir några fler mål i rätt kasse!

Mia sa...

nurp// roligt för örebro? vem vill se dem i allsvenskan?!?

Jonny sa...

mia: Ja, jag var och såg matchen. Det var med tunga steg som jag efteråt vandrade runt på Kulturnatten innan jag återvände till Nyköping.

nurp: Visst är det kul att det går bra för Mora, men idag hade de väl kunnat förlora!

Är för övrigt ganska trött just nu, efter att ha tillbringat 12h och 40 min i skolan idag...

Anonym sa...

mia: nä, jag är verkligen inte en av dom som önskar att dom går upp. jag skulle aldrig bry mig om IFK heller om det inte vore så att Jonnys hjärta brann så oerhört starkt för klubben. därför har jag hängt med onödigt bra under deras senaste säsonger. klubben i mitt hjärta är däremot inte svenskt utan Inter i Italien :) dom resultaten är betydligt viktigare!

Jonny: Mora vann, så skönt! Nu kan Malmö få vinna några matcher om dom vill. Inte mig emot. Det viktiga är bara att Leksand vinner över Malmö i kvalserien senare denna säsong ;)

Jonny sa...

Nåja, än är det långt kvar till kvalserien och förhoppningsvis lyckas Malmö undvika den. Sen kan vi ju inte säkert veta att Leksand tar sig dit...