måndag 23 juli 2007

Första förlusten

Jaha, då kom den alltså, IFK:s första förlust i Superettan i år. Ljungskile vann med 2-1 på hemmaplan. Resultatet känns onödigt med tanke på att Ljungskile spelade med två man mindre i 20 minuter och under den tiden slog in det avgörande 2-1-målet.

Nu är det bara för Peking att ladda för revansch nästa måndag hemma på Idrottsparken. Och dess förinnan ska Landskrona komma på besök för cupmatch på torsdag. Hoppas att förlustsviten stannar vid en match...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu när jag vet att jag har ögonen på mig får jag väl vara än mer försiktig med mina ordval, även om jag är tämligen säker på att jag sa att Sirius närmade sig Peking just den dagen, vilket är/var fullkomligt korrekt. 9 augusti är jag på Parken för att se IFK ta nästa steg mot Allsvenskan.

Jonny sa...

nj: Kul att du hittat min blogg! . Visst, det du sa kan nog anses vara språkligt korrekt, men jag håller nog fast vid att jag tycker att man måste se till omgångens resultat för att se om ett lag närmar sig eller inte, inte bara kvällens matcher.

Hur som helst får vi hoppas att du får se IFK ta ett rejält steg till mot Allsvenskan mot Mjällby. Med stor sannolikhet är jag också på plats på Idrottsparken då. Annars kommer jag att se matchen på TV... :)