söndag 6 april 2008

Mardrömsscenario

Har suttit och laborerat med kvalserietabellen på sidan Hockeyplock och kommit fram till att det är omöjligt att sia om vilka lag som kommer att gå upp. Det skiljer endast 3 poäng mellan 1:an Malmö och 5:an Leksand med två matcher kvar.

Dessa resultat skulle ge en intressant (men hemsk) sluttabell:

Tisdag:
Brynäs - Leksand, 2 sd
Malmö - Rögle, 1 sd
Mora - Västerås, 1

Torsdag:
Leksand - Malmö, 1
Rögle - Mora, X
Västerås - Brynäs, 2

Detta skulle innebära att alla lagen förutom Västerås skulle hamna på 17 poäng! Det skulle vara mycket grymt att avgöra Elitserieplatserna på det sättet...

4 kommentarer:

josephzohn sa...

Hur blir det då?
Målskillnad?

Anonym sa...

Inte helt omöjligt scenario... Men orkar man med en sån grej?
Nej jag tror nog... Ja vad ska man tro...?

Anonym sa...

Haha, gladast just nu är väl vi som är dalmasar :) Både Mora och Leksand verkade vara ute ur leken men nu finns det hopp igen. Att båda ska lyckas är väl att drömma för stort men ett av lagen måste ju kunna fixa det. Jonny, jag tycker nästan synd om dig ifall ditt lag återigen misslyckas - blir ju nästan som Skellefteå som många år på rad missade precis. MEN! Malmö leder än och brode väl kunna fixa det? Rögle och Leksand kvar.. inte enkelt i och för sig... Tittar in med spänning på resultaten från centralamerika. imorgon bär det av till peru så det kan bli svårare att följa då! ha det bra!

Jonny sa...

Kul med alla kommentarer!

Skulle tro att det blir målskillnad och då ser det bra ut för Leksand och Brynäs. Malmö har, om jag räknat rätt, en liten möjlighet att ta sig förbi Brynäs och ta andraplatsen bakom Leksand.

Förhoppningsvis slipper vi detta scenario...