fredag 11 april 2008

Dagen efter

Tycker att jag borde vara besviken efter gårdagens resultat i kvalserien, men konstigt nog så är jag mer lättad över att det äntligen är slut. Årets kvalserie var en riktig pina, och jag är glad att det dröjer nästan ett år till nästa drabbning (troligtvis med både Leksand och Malmö för sjätte gången i rad).

2 kommentarer:

josephzohn sa...

Får hoppas att jag inte känner lättnad efter kvällens hockeydrabbning i plopparenan, för om vi förlorar ikväll igen så känns guldet oerhört avlägset ...

Men jag känner igen känslan :)(

Anonym sa...

Jag är ledsen för din skull käre Jonny.. Även Leksand och Mora misslyckades ju så det enda man kan hoppas på är att de tar upp två lag extra till elitserien :) Vilket inte kommer att ske.. Inte än i alla fall!

Såg din hälsning på facebook! Jag är inte så förtjust i sidan så jag skriver mitt svar här istället! Min födelsedag var rätt okej. Satt på tre flygplan från Cusco i Peru till New York. Gick upp fem på morgonen och la mig fyra på natten! (dock en timmes tidsskillnad städerna emellan). Roligare födelsedagar har jag haft, men denna var utan tvekan den mest speciella!!!

Ses!
Ps. Lider lite med IFK också men kom ihåg att dom i alla fall spelar i högsta serien så du får inte va alltför besviken!