torsdag 5 januari 2006

Årets första rader

Jag är nu tillbaka i Norrköping efter jul- och nyårsfirande i Dalarna.

Vill börja året med en varm eloge till SJ som idag lyckades hålla tidtabellen! Kan bara hoppas att de fortsätter så under hela året.

I tisdags, den 3 januari, slog jag ett personligt rekord som jag tror kommer att stå sig en lång tid. Jag badade utomhus i Storsjön i en isvak! Kallt, men friskt, och faktiskt skönt i kombination med bastu och bad i uppvärmt kar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag får väl gratulera till ditt nya rekord! Men kom ihåg att jag hoppade i fem-tio sekunder före dig och det räcker ju för att jag ska ha ett stadigare rekord än dig :P

Svensexan blev riktigt toppenbra, eller hur? Det var kul att du var med! Masterblaster turneringen får vi ta en annan gång.. Vi har hela livet på oss (och kanske evigheten - jag vet ju inte om det finns teveapparater i himlen att koppla in spelet i). haha! vi hörs!

Andelieb sa...

Jasså minsann! Här gick man och var stolt över att ha rullat sig i snön den 5/1. Du ska då alltid vara värst ;) Allt bra annars hoppas jag. Hälsa alla jag känner!

Jonny sa...

nurp: Må så vara, min gode Nurp. Jag låter dig njuta av det. Det var bra att vi peppade varandra så att vi klarade av att genomföra bedriften!

Får verkligen hoppas på Masterblaster-HM (himmelsmästerskap)!

andelieb: Måste tillägga att jag i samband med badet i det veduppvärmda karet även rullade i snön, så... jo, nog ska jag vara värst alltid! :)