Idag berättade kocken på skolan att Nyköpings Hockey förlorat sin förstamålvakt.

En apelsin!

Idag har jag återupptäckt apelsinen. Vilken underbar frukt!

söndag 14 september 2008

Tillbaka på Parken

Ikväll såg jag min första match med IFK Norrköping live i år (har ju sett några på TV innan). Första 10 minuterna var det ett piggt IFK som tog kommando och även sista 20 minuterna av den första halvleken förde Peking spelet. Problemet var tiden där emellan. Då gjorde Helsingborg tre mål...

I andra halvlek fick hål på skåningarna och det blev faktiskt lite spännande på slutet. Matchen slutade 3-4. Trots en fin kämpainsats och ett ganska bra spel, så känns det nästintill hopplöst för Norrköping när tre mål på hemmaplan inte räcker till seger. Tungt...